המשך גלישתך באתר מהווה הסכמה למדיניות הפרטיות
הבנתי
דף הביתכירורגיה כלליתד"ר אחמד גאבר
התמחות: 
כירורגיה כללית
השכלה: 
שפות: 

אודות ד"ר אחמד גאבר

ד"ר אחמד ג'בר, כירורג בכיר עם תת התמחות בכירורגיה של דופן הבטן, קיבל השבוע אישור מהמועצה המדעית של הר"י לקיים במרכז הרפואי שמיר השתלמות עמיתים (תת התמחות) בכירורגיה של דופן הבטן. השתלמות עמיתים זו היא מסלול הכשרה מתקדם לרופאים שכבר סיימו התמחות בכירורגיה כללית, ומעוניינים להתמקצע בתחום הסופר-ספציפי של בקעים מורכבים ושחזורי דופן הבטן.


אישור לקיים השתלמות עמיתים מבטא הכרה רשמית בכך שהמרכז הרפואי שמיר הוא מרכז מוביל בתחום הכירורגיה של דופן הבטן. ההסמכה להכשרת מומחים ומתמחים בתחום זה מהווה הישג משמעותי מאוד של ד"ר ג'בר, כיוון שמעט מאוד מרכזים רפואיים בישראל מוסמכים לתת הכשרה והסמכה כזו.


"ההכרה הזו איננה הישג אישי בלבד, אלא תוצר של עבודה מחלקתית ארוכת שנים, למידה מהבכירים והמנוסים ממני, ושיתוף פעולה יומיומי בחדר הניתוח ובמחלקה", מסר ד"ר ג'בר, "אני רואה בכך אחריות להמשיך ולפתח את התחום יחד עם חברי למקצוע - ללמוד מכם, ללמד כשאפשר, ולהצעיד את הדור הבא ואת המרכז הרפואי שמיר קדימה".

ביטוחים 

ומרפאות

insurance picture
insurance picture

פרוצדורות 

וטיפולים

פרטי 

המרפאות

מרפאת ראשון לציון -  עין הקורא 10 , מגדל היובל, קומה 6 , ראשון לציון
פתח מפה waze
לקביעת תור

צור קשר

X זימון תור
שלום וברוכים הבאים למערכת זימון התורים של ד"ר אחמד גאבר
מומחה לכירורגיה כללית

לתשומת לבכם,
הרופא מקבל מטופלים מגיל 4 בלבד.


כתובת המרפאה:
עין הקורא 10 , מגדל היובל, קומה 6 , ראשון לציון

לזימון תור חדש אנא בחרו גורם מבטח
מכבי
כללית מושלם
לביטול תור קיים בלבד - לחצו כאן